måndag 18 oktober 2010

Sjukhusbesök och lärarmöte!

 
På kvällen efter samlingen åkte vi till sjukhuset för att hälsa på en av de anställda som skall genomgå en hjärtoperation. Jag ville inte ta kort innen i salen utan det blev på byggnaderna och på hunden som låg utanför salen. När någon är sjuk här kommer hela släkten och kamrater och en och annan hund hänger med. Salen var precis proppfull av besökare.
Kan ju vara en upplevelse att få titta in och även se andra som man ev. känner och kan snacka med.

 
Innan man började hemfärden bjöds alla förstås på ris och fiskcurry (alltså curry är en rätt) Detta kortet skulle kommit sist, men.........jag lär mig väl så småningom.
Vi inbjöd alla lärare från de skolor på 5 platser där vi undervisar barn som aldrig fick en chans att börja den statliga skolan. Också de som arbetar med fadderbarnen var inbjudna.
Platserna där vi arbetar ligger långt från varandra så nu gavs det tillfälle att under tedrickning lära känna varandra och utbyta idéer och tankar

Hoppas ni kan få ordning på bilder och text. Ni är i alla fall varmt hälsade från mig, Margit plus många rara, duktiga kvinnor och män på Smyrna.

2 kommentarer:

  1. Härligt att få dela dina upplevelser genom bloggen. Det känns lite som att vara med.Vi får be för den anställde, som hjärtoperats.
    Tack för hälsningen från er alla. Hälsa så gott tillbaka.

    SvaraRadera
  2. Det är kul och intressant att kunna följa arbetet på Smyrna. Man kommer landet/människorna väldigt nära och längtar helt enkelt dit. Genom att berätta om olika projekt i bild och ord skapar du en fin länk mellan våra vänner på Sri Lanka och sponsorerna i Sverige. TACK!! Många hälsningar till er alla

    SvaraRadera