måndag 28 mars 2011

Radiohjälpen beviljade ansökan till buss för handikappde

 Va´glad man kan bli. Öppnade posten till Stiftelsen. Ett stort vitt kuveret från Radiohjälpen. Hjärtat bankade!
För nästan 4 månader sen satt jag på Smyrna Home i staden Ooty, 2 200 m.ö.h. och skrev en ansökan med hjälp av de som arbetar på handikappcentret. Det regnade, blåste och strömmen gick titt som tätt.
Nu fanns svaret i kuvertet jag med iver sprättade upp. Radiohjalpens styrelse har beslutat att bevilja 110 000 kr..................Den gamla bussen hade kört backe upp och backe ner i alla dessa serpentinvägar i 7-8år. En dag uppkom en brand i motorn, barnen räddades ut på gatan. Nu skall de alltså få en ny buss. Tack alla som stöder Radiohjälpen!
Barnen från handikappcentret med anställda och vid en fest  i det gröna på Smyrna Home. den gamla bussen syns i bakgrunden.
De funktionshindrade barnen uppträder sittande. De svänger färgglada pinnar  i takt med musiken. Rungande applåder! Deras självförtroende växer, de fortsätter sjunga.
Kolla Smyrnaskolornas tävlingar och uppvisningar i sport i bloggen som de har på Smyrna Sri Lanka <www.smyrnamissionhouse.blogspot.com>  Blåsiga halländska hälsningar, Margit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar